Een goede branding zorgt voor vertrouwen en verbinding

Branding sessie 'uniek ondernemen'

Voel jij dat het tijd is voor een nieuwe stap met jouw onderneming? Ben je bewust wat jij als ondernemer te bieden hebt? Wil je vol energie ondernemen, verbinding maken met jouw ideale klant en groeien met je bedrijf?

Tijdens de digitale branding sessie ‘Uniek ondernemen’ denk ik met je mee over jouw unieke kenmerken. Samen gaan we de diepte in om vragen te beantwoorden zoals wie ben je en wat wil je uitstralen, wie is jouw ideale klant en hoe bereik je die? We gaan graven om jouw kernwaarden naar boven te krijgen en jouw mindset onder de loep nemen.  Ik help je, stap voor stap,  om de unieke kracht van jouw onderneming te ontdekken en hoe je deze kan gebruiken om jouw onderneming zichtbaar te maken bij jouw ideale klant.

Met deze informatie ontwerp ik een marketingplan gericht op jouw onderneming waar jij mee aan de slag kan. Want een doel zonder plan is slechts een wens…..

wat levert de brandingsessie jou op?

  • een positieve mindset doordat er met een frisse blik naar jouw onderneming wordt gekeken
  • meer verbinding met je klanten door je authentieke en professionele uitstraling
  • meer klanten die met jou willen werken omdat zij weten waar jij voor staat
  • met een gericht marketingplan verder bouwen aan jouw onderneming
  • rust en vertrouwen omdat je weer doet wat bij jou past

Op dit moment doe ik de branding sessies digitaal. Je ontvangt de vragenlijst uniek ondernemen en deze bespreken we via een online videocall. Naar aanleiding van de gegeven antwoorden ontvang je een uitgebreid marketingplan.

Tijdelijk is de investering voor de Branding sessie  Uniek ondernemen €395,- excl. btw in plaats van €495,- excl btw.

gebruik Marketing die bij jou past en ondernemen is een feest

Marketing is moeilijk? Voor veel kleine ondernemers wel.  En dat begrijp ik ook wel. Je moet tegenwoordig overal verstand van hebben: websites, Social Media,  pakkende teksten schrijven, mooie designs en dan er ook nog voor zorgen dat jouw klanten actie gaan ondernemen.  Ik kan dus heel goed begrijpen dat het soms overweldigend is. En dan is marketing moeilijk.

Of marketing kost je eigenlijk teveel tijd. Tijd die je liever direct besteedt aan je klanten. Doen waar jij goed in bent en niet iedere week uren nadenken waar je nu weer over moet posten of welk beeld je nu weer moet gebruiken. Of worstel je met teksten? Vind je het lastig om je boodschap overtuigend te verwoorden en bereik je eigenlijk niet wie je wil en wat je wil? Marketing is dan moeten geworden en het kost je veel te veel van jouw kostbare energie. Het past niet meer bij wie jij bent. Je bent toch juist ondernemer geworden om niet meer van alles te moeten en om meer energie te krijgen van wat je doet?

Wat als het ook anders kan?

Wat als je een marketingplan hebt speciaal gericht op jouw onderneming, gericht op jouw ideale klant? En iemand die het plan voor je uitvoert? Ik neem graag jouw marketingactiviteiten van je over en zorg voor inspiratie voor Social Media posts, je website wordt gevuld met onweerstaanbare teksten passend bij jou en jouw onderneming.  Eindelijk kan je jouw ideale klanten bereiken zonder dat je al je tijd moet steken in marketing.  Je kan je weer richten op jouw passie. Ondernemen is weer een feest!

Design is de stille kracht van jouw onderneming

De wereld blijft veranderen en zo ook jouw onderneming. Vandaag is weer anders dan gisteren. Om als onderneming zichtbaar te zijn tussen alle ondernemers is alleen een website te hebben en hier en daar je visitekaartje uit te delen niet meer genoeg. The sky is the limit! Je eigen digitale magazine? Jouw klanten en toekomstige klanten op de hoogte houden door middel van een professionele nieuwsbrief? Is het tijd voor een nieuw visitekaartje of wil je liever een hele nieuwe huisstijl? Ik denk graag met je mee en ontwerp jouw visuele stijl waarmee jij vol vertrouwen kan gaan verbinden met mensen.

Design gaat om verbinding creëren zodat er vertrouwen ontstaat. Van visitekaartje tot flyer, van nieuwsbrief tot magazine: met het voor jouw juiste design, beeld en tekst maak jij een professionele en blijvende indruk. Authentiek ondernemen met de voordelen van design. Laat zien wie je bent zodat jouw offline en online zichtbaarheid  jouw onderneming naar een hoger niveau tilt, naar meer klanten en dus ook meer omzet.


Ik help je graag met ontwerpen passend bij jouw onderneming om te laten zien wie je bent en wat jou uniek maakt.

samen aan jouw onderneming werken?

Vraag een GRATIS gesprek aan en kom erachter hoe ik jou kan helpen!

 

Tijdens het gesprek bespreken we je doelen en wensen, wat ik voor je kan 

betekenen en of we een match zijn. Uiteraard 100% vrijblijvend