even voorstellen.....

hi! Ik ben Laura

Sinds ik drie jaar geleden moeder ben geworden van mijn dochter, werd het voor mij steeds duidelijker dat ik meer en meer verlangde naar balans. Mijn tijd flexibel kunnen indelen, aangepast aan mijn gezin. Werken met mensen waar je energie van krijgt en projecten waar je echt je hart in kwijt kan.

 

Leven vanuit mijn essentie is voor mij dan ook belangrijk. Doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg zodat ik kan stralen en mijzelf kan laten zien. Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook met mijn onderneming. Door puurheid te laten zien in alles wat je doet. Ik geloof heel erg in leven (en ondernemen) met intentie. Weten wat je wil, erin geloven en uiteraard ernaar handelen. Bewust bezig zijn met datgene waar je gelukkig van wordt, dat geeft inspiratie.

En mijn kennis deel ik graag met jou! Want als ondernemer wil je graag werken met mensen waar je energie van krijgt. Mensen die jouw kennis waarderen. Die graag betalen voor jouw tijd en inzet omdat jij hen ook daadwerkelijk kan helpen. Weten wie die klanten zijn is dan ook de basis van bewust ondernemen!

Kopie van Kopie van Visitekaartje (1)