Lentekriebels

Lentekriebels

Hoewel ik in de winter geen vroege vogel ben (dan geniet ik heerlijk van mijn warme bedje) was ik de afgelopen dagen al om 6 uur wakker. Helemaal in lentemodus. De zon schijnt weer wat vaker en de blaadjes aan de bomen beginnen ook weer met groeien. Een nieuw seizoen!

Aan het begin van de week hadden we in huis al een grote schoonmaak gedaan. Alle winterwarmte eruit en frisse lentelucht erin. Een extra sopje hier en daar en in de tuin alle plantjes weer in hun nieuwe aarde.

Soms is het gewoon nodig om een periode af te sluiten en te kijken naar wat er anders kan. Want vaak geeft verandering nieuwe energie en daar kan je toch zo vrolijk van worden. De lente is bij uitstek een moment waarop velen van ons verandering willen, meer energie willen hebben.

Is jou onderneming ook aan verandering toe? Misschien denk je al een tijdje over het vernieuwen van je logo of misschien wel een hele nieuwe huisstijl. Of wil je nu eindelijk je tijd anders gaan indelen en ga je de stap maken om je Social Media uit te besteden.

Mijn lentekriebels zijn begonnen, die van jou ook?

Share this post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email